Säkerställ er synlighet genom Google Ads, YouTube, Facebook & andra digitala medier

Google AdWords och Digital Annonsering

Synas i hela Sverige eller bara lokalt? Digital marknadsföring ger er möjligheten att synas där ni vill, när ni vill. Dessutom syns ni när det är som viktigast att synas – när kunden själva söker efter era produkter/tjänster. Genom mätbarhet och spårning kan ni vara säkra på att investeringen lönar sig. Vi arbetar med annonsering i de flesta medier. Allt från Google och YouTube till Facebook och Instagram. Det som avgör är var annonserna gör bäst nytta för just ert budskap och mål.

SEM (Search Engine Marketing) eller som det vanligen kallas, sponsrade länkar, har vi alla kommit i kontakt med många gånger utan att kanske ens tänka på det. När man t ex ”Googlar” visas annonser som är relevanta till sökningen. Det är dessa annonser som kallas sponsrade länkar eller med ett annat namn, Google Ads.

Google Ads är Googles egna produkt på sponsrade länkar. Denna produkt ger annonsören möjlighet att synas i hela Googles nätverk med både text, bild och/eller videoannonser. Det är ni som annonsör som själva avgör när och var annonserna ska synas. Detta ger er möjlighet att synas vid rätt tillfälle med rätt budskap. Allt är naturligtvis mätbart och man betalar endast när någon klickar på annonsen. Genom att sätta en dagsbudget bestämmer annonsören hur mycket som ska spenderas per dag och får på så vis full kontroll över kostnaderna.

ROI – Return Of InvestmentGrunden med Google Ads är att man tack vare mätpunkter och mål har full kontroll över vad som fungerar. Med rätt erfarenhet och kunskap kan vi öka företagets intäkter och säkerställer att varje satsad krona används så effektivt som möjligt. För att säkerställa detta arbetar vi alltid med Google Analytics.

Säkerställ er digitala närvaro genom att låta en Google Partner hantera era Google Ads. Detta ger kontot högre kvalité och er tid till att driva er verksamhet!

Med rätt erfarenhet och kunskap kan vi öka företagets intäkter och säkerställer att varje investerad krona används så effektivt som möjligt.

KONTAKTA OSS!

KONSULTTJÄNSTER

Öka effekten genom löpande hjälp med den digitala marknadsföringen

GOOGLE ANALYTICS

Förstå era besökare och öka intäkterna från er digitala närvaro

BREV & UTSKICK

Nå direkt till befintliga och potentiella kunder genom riktade utskick