Om Micklina.se

Micklina.se

Micklina.se grundar sig i företaget Kalmar Teknikhjälp som startades 2009. Kalmar Teknikhjälp har sedan starten fokuserat på att hjälpa privatpersoner med deras hemelektronik och teknikprylar. Sedan augusti 2016 erbjuder Kalmar Teknikhjälp och Micklina.se även support till företag.

micke-150x150

Jag som driver Kalmar Teknikhjälp och Micklina.se har en gedigen kunskap inom Digital Marknadsföring. Sedan 2011 har jag arbetat på både stora och mindre byråer där jag ansvarat för internationella storkunder men även mindre lokala företag. Med mina erfarenheter vill jag erbjuda företag en personligare service, där vi tillsammans gör en behovsanalys av ert företag. Micklina.se erbjuder konsultation antingen på timbasis eller på regelbundna tider – helt och hållet efter era önskemål. Som kund ska ni alltid känna att ni vet vem som svarar eller tar hand om just er – en personlig resurs.

Hör av er så berättar jag mer!

KONTAKTA OSS!

Webbanalys

Hur använder besökarna företagets hemsida? Genom webbanalys kan besökarna beteende spåras och analyseras. Genom tydliga rapporter blir det lätt att förstå samt att anpassa och säkerställa att hemsidan presterar optimalt. Webbanalysen hjälper er att bedöma digitala satsningar och lägga fokus där lönsamheten är starkast. Vi skräddarsyr tjänsten efter era behov. Tryggt och enkelt!

Digital Marknadsföring

Genom digital marknadsföring syns ni när det är som viktigast att synas. Tack vare många års erfarenhet kan vi hjälpa er att lyckas med er digitala synlighet och ge er så hög Return of Investment (ROI) som möjligt. Vi arbetar framför allt med Google AdWords, Facebook och Instagram för att säkerställa er digitala synlighet. Genom digital marknadsföring kombinerat med webbanalys annonsören alltid full spårbarhet och budgetkontroll.

MINA PARTNERS

Herbhero webbutik kosttillskott
Hair studio 38 hårfrisör
Partner Nespresso
Malmbron AB mötesbokningar
Colorama färghandel
Nordic Quality Design trägolv