Digital Marknadsföring

Genom digital marknadsföring syns ni när det är som viktigast att synas. Tack vare många års erfarenhet kan vi hjälpa er att lyckas med er digitala synlighet och ge er så hög Return of Investment (ROI) som möjligt.

IT och Support

Hur mår företagets IT-utrustning? Teknik ska förenkla arbetet så låt oss ta hand om er utrustning för att säkerställa stabil och säker drift. Vi skräddarsyr tjänsten efter era behov.

Utskick & Nyhetsbrev

Hjälp med nyhetsbrev och utskick

Att hålla kontakten genom nyhetsbrev och utskick är ett effektivt sätt att få ut information. Det är dessutom viktigt att sköta det rätt eftersom mottagaren aktivt valt att få utskicken.

Då det kan vara tidskrävande erbjuder vi tjänsten där vi gör utskicken åt er. Ni levererar innehållet därefter sätter vi samman materialet och gör utskicket.

Vi använder oss av MailChimp vilket gör det enkelt att mäta resultatet i Google Analytics.
Hör av er så berättar vi med glädje mer oss och hur vi kan hjälpa just ert företag! Ring oss på: 0735-07 17 33

Google Analytics

Digital närvaro är idag en otroligt stor del av ett företag. Det gör företaget lättillgängligt och information kan spridas brett. Hemsidan utgör för de flesta företag grunden för den digitala närvaron. För att hemsidan ska ge bästa möjliga avkastning behöver man förstå besökarnas beteende.

Google Analytics är ett verktyg för att förstå digitala besökare. Allt från appar till hemsidor. Genom rätt implementering och spårning lär ni känna besökarna och ökar intäkterna.

Genom oss har ni möjlighet att:

  • Få hjälp med implementering
  • Säkerställa att befintligt implementering är korrekt
  • Skräddarsy vyer och inställningar
  • Uppsättning av mål
  • Skräddarsydda och regelbundna rapporter

Tjänsterna kan köpas både som “produkt” men ni kan även hyra en Google Analytics Certified Individual som agerar som kravställare åt er mot exemplevis en SEO-byrå.

Hör av er så berättar vi med glädje mer oss och hur vi kan hjälpa just ert företag! Ring oss på: 0735-07 17 33

Konsult Digital Marknadsföring

Att synas med sina med sina tjänster är av stor vikt för alla företag. Det är dock inte lätt att hinna med allt själv på de anställda man har samtidigt som möjligheten att anställa inte alltid finns. En smart lösning på detta är att hyra in en resurs som på regelbunden basis företräder och representerar ert företag.

Vi erbjuder våra tjänster in om digital marknadsföring som en intern resurs hos er. Detta kan innebära att aktivt sköter den digitala marknadsföringen eller att vi ställer oss som kravställare mot era leverantörer. Detta ger er en trygghet i att erfarenhet och kunskap säkerställer att aktörerna levererar efter avtal och möjlighet.
Hör av er så berättar vi med glädje mer oss och hur vi kan hjälpa just ert företag! Ring oss på: 0735-07 17 33

AdWords

Säkerställ er digitala närvaro genom att låra en Google Partnerhanterar era AdWords. Detta ger er kvalité och tid till att driva er verksamhet!

Sponsrade länkar har vi alla kommit i kontakt med, många gånger utan att kanske ens tänka på det. När man t ex ”Googlar” visas annonser som är relevanta till sökningen. Det är dessa annonser som är sponsrade länkar eller rättare sagt Google AdWords.

Google AdWords är Googles produkt på sponsrade länkar och ger annonsören möjlighet att synas i hela Googles nätverk med både text, bild och videoannonser. Det är ni, annonsören, som själva avgör när och var annonserna ska synas. Detta ger er möjlighet att synas vid rätt tillfälle med rätt budskap.  Allt är naturligtvis mätbart och man betalar endast när något klickar på annonsen. Genom att sätta en dagsbudget bestämmer annonsören hur mycket som ska spenderas per dag och får på så vis full kontroll över kostnaderna.

ROI – Return Of Investment

Grunden med AdWords är att man tack vare mätpunkter och mål har full kontroll över vad som fungerar. Med rätt erfarenhet och kunskap kan vi öka företagets intäkter och säkerställer att varje satsad krona används så effektivt som möjligt.

 

Utbildning IT och datorsäkerhet

Skadlig kod är ett starkt växande hot mot företag och trots skydd är risken att drabbas stor. Genom att utbilda personal i datorsäkerhet förebygger och minskar man denna risk. Investera i en utbildning som hjälper personalen att se dessa riskerna innan det är försent.

Installation och support IT

Ibland strular tekniken, både för stora och små företag. Våra tjänster riktar sig mot mindre företag. Genom oss får ni en en lokal och pålitligt tekniker för en stabil IT-miljö. Låt oss hjälpa er tillbaka medan ni lägger tid på er verksamhet. Hjälpen får ni snabb och enkelt samtidigt som vi förebygger mot framtiden.

IT konstult

Säkerställ en pålitligt IT miljö innan något händer och påverkar er produktivitet. Backup, kravställning mot inköp eller drift. Genom löpande arbete säkerställer vi en stabil IT-miljö. Låt en lokal aktör hjälpa er medan ni fokuserar på ert arbete i lugn och ro.