AdWords

Säkerställ er digitala närvaro genom att låra en Google Partnerhanterar era AdWords. Detta ger er kvalité och tid till att driva er verksamhet!

Sponsrade länkar har vi alla kommit i kontakt med, många gånger utan att kanske ens tänka på det. När man t ex ”Googlar” visas annonser som är relevanta till sökningen. Det är dessa annonser som är sponsrade länkar eller rättare sagt Google AdWords.

Google AdWords är Googles produkt på sponsrade länkar och ger annonsören möjlighet att synas i hela Googles nätverk med både text, bild och videoannonser. Det är ni, annonsören, som själva avgör när och var annonserna ska synas. Detta ger er möjlighet att synas vid rätt tillfälle med rätt budskap.  Allt är naturligtvis mätbart och man betalar endast när något klickar på annonsen. Genom att sätta en dagsbudget bestämmer annonsören hur mycket som ska spenderas per dag och får på så vis full kontroll över kostnaderna.

ROI – Return Of Investment

Grunden med AdWords är att man tack vare mätpunkter och mål har full kontroll över vad som fungerar. Med rätt erfarenhet och kunskap kan vi öka företagets intäkter och säkerställer att varje satsad krona används så effektivt som möjligt.